Jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla

Hola!

La Regidoria de Patrimoni Cultural, encapçalada per Maite Gimeno Piña, i el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla, han organitzat, per als pròxims dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d’octubre, una jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla.

En concret, les portes obertes es centraran en el castell. D’aquesta manera, es podrà visitar la museïtzació realitzada al cos de guàrdia del Palau, així com la resta de la fortificació. Aquesta activitat, en la que col·laborarà la Tourist Info Castalla, serà gratuïta encara que per a poder assistir s’ha de reservar plaça –al cartell hi ha més informació.

A més, recordeu que el divendres, 29  de setembre, tindrà lloc la presentació del llibre sobre l’Ermita de la Sang (més informació ací).

PD: Ací podeu descarregar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora.

 

Jornada de puertas abiertas en el Conjunto Patrimonial del Castell de Castalla

¡Hola!

La Concejalía de Patrimonio Cultural, encabezada por Maite Gimeno Piña, y el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla, han organizado, para los próximos sábado 30 de septiembre y domingo 1 de octubre, una jornada de puertas abiertas en el Conjunto Patrimonial del Castell de Castalla.

En concreto, las puertas abiertas se centraran en el castillo. De esta manera, se podrà visitar la musealización realitzada en el cuerpo de guardia del Palau, así como el resto de la fortificación. Esta actividad, en que colabarará la Tourist Info Castalla, será gratuita aunque para poder asistir hay que reservar plaza –en el cartel hay más información.

Además, recordad que el viernes, 29 de septiembre, tendrá lugar la presentación del libro sobre la Ermita de la Sang (más información aquí).

P.D.: Aquí podéis descargar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s