Conferència i jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla

Bon dia!

Per a difondre els resultats de l’excavació arqueològica, i la consolidació de les restes aparegudes, realitzada recentment a la vila medieval de Castalla (mes informació ací); la Regidoria i el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla han organitzat una sèrie d’activitats.

La primera d’elles tindrà lloc el pròxim divendres 24 de març, a les 20:15 hores, a la sala polivalent 1 de la Casa de Cultura. Aquesta consistirà en una conferència a càrrec de Juan Antonio Mira Rico i José Ramón Ortega Pérez, codirectors del Projecte de recuperació social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla; en la que explicaran el treball realitzat l’any 2016 i les perspectives de futur que presenta la vila medieval.

 

Dos dies després, el 26 de març, es realitzarà una jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castalla en la qual, a més de visitar el castell, es podran vore els resultats de la intervenció realitzada a la vila. Aquesta activitat, en la que col·laborarà la Tourist Info Castalla, serà gratuïta encara que per a poder assistir s’ha de reservar plaça –al cartell hi ha més informació.

Vos esperem!

PD: Ací podeu descarregar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora.

 

Conferencia y jornada de puertas abiertas en el Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla

 

¡Buenos días!

Para difundir los resultados de la excavación arqueológica, y la consolidación de los restos aparecidos, realizada recientemente en la villa medieval de Castalla (más información aquí); la Concejalía y el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla han organizado una serie de actividades.

La primera de ellas tendrá lugar el próximo viernes 24 de marzo, a las 20:15 horas, en la sala polivalente 1 de la Casa de Cultura. Esta consistirá en una conferencia a cargo de Juan Antonio Mira Rico y José Ramón Ortega Pérez, codirectores del Proyecto de recuperación social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla; en la que explicarán el trabajo realizado en 2016 y las perspectivas de futuro que presenta la villa medieval.

Dos días después, el 26 de marzo, se realizará una jornada de puertas abiertas en el Conjunt Patrimonial del Castalla en la que, además de visitar el castillo, se podrán ver los resultados de la intervención realizada en la villa. Esta actividad, en la que colaborarán los compañeros de la Tourist Info Castalla, será gratuita aunque para poder asistir hay que reservar plaza –en el cartel hay más información.

¡Os esperamos!

P.D.: Aquí podéis descargar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s