Memòria d’activitats de l’any 2015

Microsoft Word - 2015

Bones!

De nou posem al vostre abast (més informació ací), la memòria que recull bona part del treball realitzat pel Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla al llarg de l’any 2015.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que conegueu en què i com es va treballar l’any passat. Les persones interessades també podeu consultar les memòries dels anys 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014.

2015 ha sigut un any molt actiu. S’ha fet molt però, al mateix temps, encara queda molt per a fer. I en això es treballa.

Fins prompte!

PD: Recordeu que ací podeu descarregar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora.

 

Memoria de actividades del año 2015

¡Buenas!

De nuevo ponemos a vuestra disposición (más información aquí), la memoria que recoge todo el trabajo realizado por el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla a lo largo del año 2015.

El objetivo de esta iniciativa que sepáis en qué se y cómo se trabajó el año pasado. Las personas interesadas también podéis consultar las memorias de los años  2010, 2011, 2012, 2013 y 2014.

¡Hasta pronto!

P.D.: Recordad que aquí podéis descargar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guia de visita de fauna y flora.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s