Sigues historiador per un dia. Vine i descobreix la història!

DSC_0037

El pròxim dissabte 20 de juny es realitzarà, novament, el taller didàctic Sigues historiador per un dia. Vine i descobreix la història!; organitzat pel Servei Municipal de Patrimoni Cultural i la Regidoria de Cultura de Castalla, junt amb l’empresa Koré Iniciativas Culturales S.L.

En aquesta nova edició, les xiquetes i els xiquets d’entre 5 i 8 anys coneixeran el passat d’una manera didàctica i lúdica, mitjançant la realització d’una excavació arqueològica simulada.

Els més menuts seran els protagonistes i, tant ells com els seus acompanyants, passaran una bona estona i podran conèixer de prop el treball arqueològic –que sempre ve bé per a trencar amb els tòpics que envolten a la professió–. No en va, entre els participants tal volta estiguen els futurs polítics o tècnics que s’encarregaran de la gestió del nostre patrimoni cultural.

Una vegada més els tallers seran GRATUÏTS i es desenvoluparan al Castell de Castalla. El dissabte 20 de juny de 18:00 a 19:00 hores, aproximadament.

Totes les persones interessades a participar en aquestes divertides activitats s’hauran d’inscriure en el nombre de telèfon 669743440 (Juan Antonio). La inscripció també podrà fer-se per correu electrònic (patrimoniocultural@castalla.org). En ambdós casos s’indicarà el nom i cognoms dels xiquets i les xiquetes participants, l’edat, i un nombre de telèfon de contacte. La inscripció serà necessària, perquè el nombre màxim de participants per torn serà de 30. A més, les xiquetes i els xiquets hauran d’estar acompanyats per un adult.

Vos esperem!

PD: Ací podeu descarregar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora.

¡Sé historiador por un día. ¡Ven y descubre la historia!

El próximo sábado 20 de junta se realizará, de nuevo, el taller didáctico ¡Sé historiador por un día. Ven y descubre la historia!; organizado por el Servei Municipal de Patrimoni Cultural y la Concejalía de Cultura de Castalla, junto con la empresa Koré Iniciativas Culturales S.L.

En esta nueva edición, las niñas y los niños de entre 5 y 8 años conocerán el pasado de una manera didáctica y lúdica, mediante la realización de una excavación arqueológica simulada. Los más pequeños serán los protagonistas y, tanto ellos como sus acompañantes, pasarán un buen rato y podrán conocer de cerca el trabajo arqueológico -que siempre viene bien para romper con los tópicos que rodean a la profesión-. No en vano, entre los participantes tal vez estén los futuros políticos o técnicos que se encargarán de la gestión de nuestro patrimonio cultural.

Una vez más los talleres serán GRATUITOS y se desarrollarán en el Castell de Castalla. El sábado 20 de junio de 18:00 a 19:00 horas, aproximadamente.

Todas las personas interesadas en participar en estas divertidas actividades deberán inscribirse en el número de teléfono 669743440 (Juan Antonio). La inscripción también podrá hacerse por correo electrónico (patrimoniocultural@castalla.org). En ambos casos se indicará el nombre y apellidos de los niños y niñas participantes, la edad, y un número de teléfono de contacto. La inscripción será necesaria, porque el número máximo de participantes por turno será de 30. Además, las niñas y los niños deberán estar acompañados por un adulto.

¡Os esperamos!

P.D.: Aquí podéis descargar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s