Jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla: vine i coneix el patrimoni cultural i natural del turó del castell!

cartell_PORTES_OBERTES_castell2015

Bon dia!

El diumenge, 10 de maig, tindrà lloc una nova jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla; organitzades pel Servei Municipal de Patrimoni Cultural i l’Oficina de Turisme de Castalla.

En aquesta ocasió, els visitants s’aproparan al patrimoni natural del turó, encara molt desconegut. Per això, s’explicarà com les pròpies condicions climàtiques del promontori i l’acció humana, han provocat que hi haja una fauna i flora determinades. A més, es donarà una visió general dels tipus de vegetació presents, rupícola, nitròfila, matoll o armentera; així com de les espècies animals observades en els treballs de seguiment –moltes de les quals estan protegides. També es parlarà de les espècies de plantes més significatives, de les quals es comentaran les seues propietats, usos, curiositats o característiques particulars; i de les espècies de fauna, especialment els ocells, que habiten al turó del conjunt patrimonial.

Recordeu que per a poder assistir, prèviament heu de reservar plaça a l’Oficina de Turisme de Castalla.

Vos esperem!

Jornada de puertas abiertas en el Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla: ¡ven y conoce el patrimonio cultural y natural del cerro de Castillo!

cartel jornadas_castellano_castellano

¡Buenos días!

El domingo, 10 de mayo, tendrá lugar una nueva jornada de puertas abiertas en el Conjunto Patrimonial del Castillo de Castalla; organizadas por el Servei Municipal de Patrimoni Cultural y la Oficina de Turismo de Castalla.

En esta ocasión, los visitantes se acercarán al patrimonio natural de la colina, aunque muy desconocido. Por ello, se explicará como las propias condiciones climáticas del promontorio y la acción humana, han provocado que haya una fauna y flora determinadas. Además, se dará una visión general de los tipos de vegetación presentes, rupícola, nitrófila, matorral o pastizal; así como de las especies animales observadas en los trabajos de seguimiento -muchas de las cuales están protegidas. También se hablará de las especies de plantas más significativas, de las cuales se comentarán sus propiedades, usos, curiosidades o características particulares; y de las especies de fauna, especialmente las aves, que habitan en la colina del conjunto patrimonial.

Recordad que para poder asistir, previamente debe reservar plaza en la Oficina de Turismo de Castalla.

¡Os esperamos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s