Disponible on-line el seminari La guerra de la independència a les terres de la Foia de Castalla. Commemoració del 200 aniversari de les accions militars de Castalla (1812 i 1813-2012 i 2013)

Retro Flyer

Bon dia!

Com podeu llegir a l’encapçalament d’aquesta notícia, tenim una bona nova per a totes les persones interessades en la Història i, en especial, en la història de Castalla. Aquesta és la publicació completa del seminari La guerra de la independència a les terres de la Foia de Castalla. Commemoració del 200 aniversari de les accions militars de Castalla (1812 i 1813-2012 i 2013) –organitzat per l’Ajuntament de Castalla y la Universitat d’Alacant, amb la col·laboració de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.

Per a difondre aquest esdeveniment –que va ser un èxit de participants i d’assistents, i un avanç espectacular per al coneixement de la història de Castalla–; s’ha optat, en lloc de suports tradicionals com el DVD, pel portal YouTube. D’aquesta manera, ens 3 vídeos en alta definició –amb una duració total de 6 hores i 23 minuts–, i amb un cost econòmic reduït, s’arribarà a un nombre de públic molt més gran i es podrà gaudir moltíssimes vegades del magisteri d’especialistes de primera línia, com els historiadors Emilio La Parra, Emilio de Diego, Lorenzo Hernández, Pedro Rújula o José Luis Arcón.

Aquesta tasca és una aportació més del treball que realitza el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla per a gestionar i donar a investigar, conservar, restaurar i difondre el patrimoni cultural de la localitat. Un treball que dona resultats molt positius, encara que queda moltíssim per a fer, i que en aquesta ocasió ha contat amb el suport econòmic de la Regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Castalla, que ha financiat l’edició de les gravacions realitzades.

Esperem que els gaudiu:

Disponible on-line el seminario La guerra de la independència a les terres de la Foia de Castalla. Commemoració del 200 aniversari de les accions militars de Castalla (1812 i 1813-2012 i 2013)

¡Buenos días!

Cómo podéis leer al encabezamiento de esta noticia, tenemos una buena nueva para todas las personas interesadas en la Historia y, en especial, en la historia de Castalla. Esta es la publicación completa del seminario La guerra de la independència a les terres de la Foia de Castalla. Commemoració del 200 aniversari de les acciones militars de Castalla (1812 i 1813-2012 i 2013) –organizado por el Ayuntamiento de Castalla y la Universitat d’Alacant, con la colaboración del Instituto Alicantino de Cultura Juan Gil-Albert.

Para difundir este acontecimiento –que fue un éxito de participantes y de asistentes, y un avance espectacular para el conocimiento de la historia de Castalla–; se ha optado, en lugar de apoyos tradicionales como el DVD, por el portal YouTube. De este modo, ente tres vídeos en alta definición –con una duración total de 6 horas y 23 minutos– y con un coste económico reducido, se llegará a un número de público mucho más grande y se podrá disfrutar muchísimas veces del magisterio de especialistas de primera línea, como los historiadores Emilio La Parra, Emilio de Diego, Lorenzo Hernández, Pedro Rújula o José Luis Arcón.

Esta tarea es una aportación más del trabajo que realiza el Servicio Municipal de Patrimonio Cultural de Castalla para gestionar y dar a investigar, conservar, restaurar y difundir el patrimonio cultural de la localidad. Un trabajo que mujer resultados muy positivos, aunque queda muchísimo para hacer, y que en esta ocasión ha contado con el apoyo económico de la Concejalía de Promoción Cultural del Ayuntamiento de Castalla, que ha financiado la edición de las grabaciones realizadas.

Esperamos que los disfrutéis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s