Memòria d’activitats de l’any 2014

Microsoft Word - Memoria1.docx

Bones!

De nou posem al vostre abast la memòria (vore ací) que recull tot el treball realitzat pel Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla al llarg de l’any 2014.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que conegueu en què i com es va treballar l’any passat; així com alguna de les línies d’actuació que es seguiran en 2015. Les persones interessades també podeu consultar les memòries dels anys 2010, 2011, 2012 i 2013.

2014 ha sigut un any molt actiu. S’ha fet molt però, al mateix temps, encara queda molt per a fer. I en això es treballa.

Fins prompte!

PD: Recordeu que ací podeu descarregar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora.

Memoria de actividades del año 2104

¡Buenas!

De nuevo ponemos a vuestra disposición, la memoria (ver aquí) que recoge todo el trabajo realizado por el Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla a lo largo del año 2014.

El objetivo de esta iniciativa que sepáis en que se y cómo se trabajó el año pasado; así como algunas líneas de actuación que se seguirán durante el presente 2015. Las personas interesadas también podéis consultar las memorias de los años 2010, 2011, 2012 y 2013.

¡Hasta pronto!

P.D.: Recordad que aquí podéis descargar gratis El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guia de visita de fauna y flora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s