Tornada a casa

Després d’uns mesos fóra per motius expositius (més informació ací) el quadre Primera batalla de Castalla (21 de julio de 1812) ja es troba ací. El passat 15 de gener l’obra artística, pintada per l’artista local Eliseo Esteve Candela (1977), va ser tornada pel personal del MARQ i de l’empresa Expomed (làms. 1-5).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Làms. 1-5. Tornada del quadre a Castalla // Láms. 1-5. Regreso del cuadro a Castalla.

Aquesta cessió, en la qual el MARQ ha sufragat totes les despeses –segur i transport–, és un pas més en la col·laboració entre ambdues institucions –que es va iniciar amb la publicació d’una monografia sobre el Castell de Castalla l’any 2010 (més informació ací).

PD: Recordeu que ací podeu descarregar gratis les publicacions del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla.

 

Regreso a casa

Después de unos meses sería por motivos expositivos (más información aquí) el cuadro Primera batalla de Castalla (21 de julio de 1812) ya se encuentra aquí. El pasado 15 de enero la obra artística, pintada por el artista local Eliseo Esteve Candela (1977), fue devuelta por el personal del MARQ y de la empresa Expomed (ver láms. 1-5).

Esta cesión, en la cual el MARQ ha sufragado todos los gastos –seguro y transporte–, es un paso más en la colaboración entre ambas instituciones –que se inició con la publicación de una monografía sobre el Castillo de Castalla en 2010 (más información aquí).

P.D.: Recordad que aquí podéis descargar gratis las publicaciones del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s