Restaurades les figures del Betlem municipal de Castalla

Bon dia!

En una entrada anterior vam parlar dels treballs de restauració que anaven a realitzar-se en part de les figures del Betlem municipal, sota el patrocini de la Regidoria de Restes. Aquestes presentaven diversos trencaments i danys produïts per actes vandàlics, manipulació, erosió ambiental i el pas del temps (més informació ací). Per això era necessària una intervenció que permetera recuperar el seu estat original, però sense perdre el seu valor històric.

El resultat del treball realitzat pel restaurador Manuel Pérez Mateu, membre de l’equip que treballa en la recuperació social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla i amb una gran experiència en el món de la restauració; va ser visible mentre el Betlem municipal va estar en peu. Ara també el podeu vore en les següents imatges (làms. 1-11):

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11

PD: Recordeu que ací podeu descarregar gratis les publicacions del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla.

Restauradas las figuras del Belén municipal de Castalla

¡Buenos días!

En una entrada anterior hablamos de los trabajos de restauración que iban a realizarse en parte de las figuras del Belén municipal, bajo el patrocinio de la Concejalía de Fiestas. Estas presentaban varias roturas y daños producidos por actos vandálicos, manipulación, erosión ambiental y el paso del tiempo (más información aquí). Por eso era necesaria una intervención que permitiera recuperar su estado original, pero sin perder su valor histórico.

El resultado del trabajo realizado por el restaurador Manuel Pérez Mateu, miembro del equipo que trabaja en la recuperación social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla y con una gran experiencia en el mundo de la restauración; fue visible mientras el Belén municipal estuvo en pie. Ahora también podéis verlo en las siguientes imágenes (ver láms. 1-11).

P.D.: Recordad que aquí podéis descargar gratis las publicaciones del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla.

Un pensament sobre “Restaurades les figures del Betlem municipal de Castalla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s