Any acabat amb dos bones notícies: signatura d’un conveni de donació i aparició en un article de recerca

Bon dia!

A falta de publicar la memòria d’activitats de 2014, en la qual ja es treballa, l’any passat va acabar amb dos bones notícies.

La primera d’elles var ser la formalització de la donació d’un bitllet de Castalla de l’any 1937 (més informació ací), i d’un llibre i dos quaderns amb informació sobre els propietaris rurals de Castalla amb plànols dels seus terrenys (més informació ací); per part de Vicent Rico Bernabeu. La formalització va consistir en la signatura d’un conveni de donació, el passat 30 de desembre, entre el propi i l’Alcalde-President de Castalla Juan Antonio Candela Rico (làm. 1). Des d’ací donem les gràcies a Vicent Rico per la seua acció i vos convidem a seguir el seu exemple, perquè és la millor manera de conservar i difondre el patrimoni cultural de Castalla.

Làmina 1. Signatura de la donació. Juan Antonio Candela Rico (e), Vicent Rico Bernabeu i Juan Antonio Mira Rico (responsable tècnic del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla) // Lámina 1. Firma de la donación. Juan Antonio Candela Rico (i), Vicent Rico Bernabeu y Juan Antonio Mira Rico (responsable técnico del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla).
Làmina 1. Signatura de la donació. Juan Antonio Candela Rico (e), Vicent Rico Bernabeu i Juan Antonio Mira Rico (responsable tècnic del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla) // Lámina 1. Firma de la donación. Juan Antonio Candela Rico (i), Vicent Rico Bernabeu y Juan Antonio Mira Rico (responsable técnico del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla).

La segona va consistir en la inclusió d’algunes de les actuacions realitzades pel Servei Municipal de Patrimoni Cultural en l’article La gestión del patrimonio cultural valenciano: concepto, actores y formas, de José Antonio López Mira, professor de la UNED, i publicat dins de les actes del II Encuentro Iberoamericano de Gestión del Patrimonio (Alicante-Orihuela 20-23 de noviembre de 2013). D’aquesta manera s’ha difós entre la comunitat científica part del treball executat.

PD: Recordeu que ací podeu descarregar gratis les publicacions del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla.

Año terminado con dos buenas noticias: firma de un convenio de donación y aparición en un artículo de investigación

¡Buenos días!

A falta de publicar la memoria de actividades de 2014, en la cual ya se trabaja, el año pasado acabó con dos buenas noticias.

La primera de ellas fue la formalización de la donación de un billete de Castalla del año 1937 (más información aquí), y de un libro y dos cuadernos con información sobre los propietarios rurales de Castalla con planos de sus terrenos (más información aquí); por parte de Vicent Rico Bernabeu. La formalización consistió en la firma de un convenio de donación, el pasado 30 de diciembre, entre el propio y el Alcalde-Presidente de Castalla Juan Antonio Candela Rico (ver lám. 1).Desde aquí damos las gracias a Vicente Rico por su acción y os invitamos a seguir su ejemplo, porque es la mejor de conservar y difundir el patrimonio cultural de Castalla.

La segunda consistió en la inclusión de algunas de las actuaciones realizadas por el Servicio Municipal de Patrimonio Cultural en el artículo La gestión del patrimonio cultural valenciano: concepto, actores y formas, de José Antonio López Mira, profesor de la UNED, y publicado dentro de las actas del II Encuentro Iberoamericano de Gestión del Patrimonio (Alicante-Orihuela 20-23 de noviembre de 2013).. De este modo se ha difundido entre la comunidad científica parte del trabajo ejecutado.

P.D.: Recordad que aquí podéis descargar gratis las publicaciones del Servei Municipal de Patrimoni Cultural de Castalla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s