Ja teniu disponible la publicació El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora

Bon dia!

El passat divendres 7 de novembre, es va presentar a l’Auditori de Castalla la publicació El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora.

L’acte va contar amb la presència dels regidors Wenceslao Garcimartín Ferrando (Medi Ambient) i Álvaro Palma Monteagudo (Patrimoni Cultural); i de Juan Antonio Mira Rico i Daniel Liñana Torres (coautors de la guia de visita). A més de diversos membres de la corporació municipal i assistents que van seguir atentament la presentació del treball i van participar amb diverses preguntes (làms. 1 i 2).

Làmina 1. Taula de presentació amb Juan Antonio Mira Rico (e), Daniel Liñana Torres, Wenceslao Garcimartín Ferrando i Álvaro Palma Monteagudo // Lámina 1. Mesa de presentación con Juan Antonio Mira Rico (i), Daniel Liñana Torres, Wenceslao Garcimartín Ferrando y Álvaro Palma Monteagudo.
Làmina 1. Taula de presentació amb Juan Antonio Mira Rico (e), Daniel Liñana Torres, Wenceslao Garcimartín Ferrando i Álvaro Palma Monteagudo // Lámina 1. Mesa de presentación con Juan Antonio Mira Rico (i), Daniel Liñana Torres, Wenceslao Garcimartín Ferrando y Álvaro Palma Monteagudo.
Làmina 2. Públic assistent // Lámina 2. Público asistente.
Làmina 2. Públic assistent // Lámina 2. Público asistente.

En la presentació, a més de ressaltar la importància que té la difusió en la gestió del patrimoni cultural i natural i la necessitat de col·laborar entre les distintes regidories per a optimitzar recursos i aconseguir els objectius marcats (en aquest cas, Medi Ambient ha finançat la publicació del treball, Patrimoni Cultural s’ha encarregat de la coordinació i redacció del mateix i Turisme li donarà difusió); es va parlar de les característiques de la guia de visita. Amb les seues pàgines a tot color, i editada en castellà, valencià i anglès, la guia aspira a ser una eina que, complemente el treball del guia cultural i, permetrà a les persones conèixer la fauna i flora del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. A continuació teniu les seues principals característiques:

TÍTOL

El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora (làm. 3).

Làmina 3. Portada de la guia de visita // Lámina 3. Portada de la guía de visita.
Làmina 3. Portada de la guia de visita // Lámina 3. Portada de la guía de visita.

DADES TÈCNIQUES I CONTINGUT (làm. 4)

 • Idea i coordinació: Juan Antonio Mira Rico.
 • Publica: MI Ajuntament de Castalla.
 • Textos: Juan Antonio Mira Rico i Daniel Liñana Torres.
 • Traducció: Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante.
 • Correcció lingüística: Fàtima Francés Sánchez (valencià) i Natalia Leal Brotons (castellà).
 • Lloc de la publicació: Castalla.
 • Any: 2014.
 • ISBN: 978-84-617-1711-8.
 • Dipòsit legal: A 591-2014.
 • Nº de pàgines: 24.
 • Llengües: Valencià, castellà i anglès.
 • PVP: Gratuït.
 • Més informació: patrimoniocultural@castalla.org.
 Làmina 4. Contingut de la guia de visita // Lámina 4. Contenido de la guía de visita.

Làmina 4. Contingut de la guia de visita // Lámina 4. Contenido de la guía de visita.

Com es va comentar el dia de la presentació, aquest la guia de visita es troba en format paper, però també en format digital. D’aquesta manera, a més de ser gratuïta, es busca que tinga la màxima difusió possible aprofitant els recursos que ofereix la Xarxa i facilitant la seva lectura des de diversos dispositius: llibres electrònics, ordinadors, tabletes i smartphones. A més, també permet la seua impressió.

 

DESCÀRREGA DE LA GUIA EN VALENCIÀ

DESCÀRREGA DE LA GUIA EN CASTELLÀ

DESCÀRREGA DE LA GUIA EN ANGLÈS / DOWNLOAD THE GUIDE IN ENGLISH

 

En aquest punt sols queda desitjar-vos que gaudiu de la guia i li doneu la màxima difusió.

PD: Ací podeu descarregar gratis el llibre La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

 

Ya tenéis disponible la publicación El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora

 

¡Buenos días!

El pasado viernes 7 de noviembre, se presentó en el Auditorio de Castalla la publicación El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora.

El acto contó con la presencia de los concejales Wenceslao Garcimartín Ferrando (Medio Ambiente) y Álvaro Palma Monteagudo (Patrimonio Cultural); y de Juan Antonio Mira Rico y Daniel Liñana Torres (coautores de la guía de visita). Además de varios miembros de la corporación municipal y asistentes que siguieron atentamente la presentación del trabajo y participaron con varias preguntas (ver láms. 1 y 2).

En la presentación, además de resaltar la importancia que tiene la difusión en la gestión del patrimonio cultural y natural y la necesidad de colaborar entre las distintas concejalías para optimizar recursos y conseguir los objetivos marcados (en este caso, Medio Ambiente ha financiado la publicación del trabajo, Patrimonio Cultural se ha encargado de la coordinación y redacción del mismo y Turismo le dará difusión); se habló de las características de la guía de visita. Con sus páginas a todo color, y editada en castellano, valenciano e inglés, la guía aspira a ser una herramienta que, complemento el trabajo del guía cultural y, permitirá a las personas conocer la fauna y flora del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. A continuación tenéis sus principales características:

TÍTULO

El Conjunto Patrimonial del Castillo de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora (ver lám. 3).

DATOS TÉCNICOS Y CONTENIDO (ver lám. 4)

 • Idea y coordinación: Juan Antonio Mira Rico.
 • Publica: M.I. Ayuntamiento de Castalla.
 • Textos: Juan Antonio Mira Rico y Daniel Liñana Torres.
 • Traducción: Centro Superior de *Idiomas de la Universidad de Alicante.
 • Corrección lingüística: Fàtima Francés Sánchez (valenciano) y Natalia Leal Brotons (castellano).
 • Lugar de la publicación: Castalla.
 • Año: 2014.
 • ISBN: 978-84-617-1711-8.
 • Depósito legal: A 591-2014.
 • Nº de páginas: 24.
 • Lenguas: Valenciano, castellano e inglés.
 • PVP: Gratuito.
 • Más información: patrimoniocultural@castalla.org.

Como se comentó el día de la presentación, este la guía de visita se encuentra en formado papel, pero también en formato digital. De este modo, además de ser gratuita, se busca que tenga la máxima difusión posible aprovechando los recursos que ofrece la Red y facilitando su lectura desde varios dispositivos: libros electrónicos, ordenadores, tabletas y smartphones. Además, también permite su impresión.

 

DESCARGA DE LA GUÍA EN VALENCIANO

DESCARGA DE LA GUÍA EN CASTELLANO

DESCARGA DE LA GUÍA EN INGLÈS / DOWNLOAD THE GUIDE IN ENGLISH

 

En este punto sólo queda desearos que disfrutéis de la guía y le deis la máxima difusión.

P.D.: Aquí podéis descargar gratis el libro La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s