El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora

CartellA3_VAL

Bon dia!

El pròxim divendres 7 de novembre es presentarà a la sala de conferències de l’Auditori de Castalla (20:15 hores), la publicació Una porta oberta cap al patrimoni natural. Guia de visita de fauna i flora. Aquesta ha sigut editada per l’Ajuntament de Castalla i coordinada per Juan Antonio Mira Rico.

El treball realitzat per Daniel Liñana Torres, biòleg i membre de l’equip del Projecte de recuperació social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla i l’esmentat Juan Antonio Mira Rico; permetrà conèixer part del patrimoni natural del conjunt patrimonial.

Vos convidem a assistir a la presentació per a conèixer amb més detall la guia de visita. No obstant, pot anunciar-se que la guia s’entregarà en les visites al conjunt patrimonial i també podrà descarregar-se, de manera gratuïta, en aquest bloc. D’aquesta manera, a més de reduir sensiblement les despeses d’edició, es podrà difondre més i millor el nostre patrimoni cultural i natural.

D’altra banda, el Projecte de recuperació social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla està d’enhorabona perquè des de fa uns dies s’ha incorporat al mateix Carles Martín Cantarino. Carles és doctor en Biologia, professor titular d’Ecologia a la Universitat d’Alacant i investigador de l’Institut Multidisciplinar per a l’Estudi del Medi “Ramon Margalef” (IMEM) de la mateixa Universitat.

Dedica la seua tasca investigadora a l’estudi dels paisatges mediterranis i les relacions entre les persones i els sistemes naturals. Temàtica sobre la qual ha publicat nombrosos articles especialitzats i obres de divulgació. A més, ha participat o coordinat diversos projectes d’investigació nacionals i internacionals sobre aspectes ambientals i ecològics, cas dels projectes MEDCORE (2003-2005) i WADI (2006-2009).

Aquesta incorporació permetrà potenciar la vessant natural del projecte i, sobre tot, permetrà establir interrelacions que afavorisquen una millor gestió dels components culturals i naturals del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Benvingut Carles!

PD: Ací podeu descarregar gratis el llibre La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

 El Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla. Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora

CartellA3_CAS

¡Buenos días!

El próximo viernes 7 de noviembre se presentará en la sala de conferencias del Auditorio de Castalla (20:15 horas), la publicación Una puerta abierta hacia el patrimonio natural. Guía de visita de fauna y flora. Esta ha sido editada por el Ayuntamiento de Castalla y coordinada por Juan Antonio Mira Rico.

El trabajo realizado por Daniel Liñana Torres, biólogo y miembro del equipo del Proyecto de recuperación social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla y el mencionado Juan Antonio Mira Rico; permitirá conocer parte del patrimonio natural del conjunto patrimonial.

Os invitamos a asistir el viernes 7 para conocer con más detalle la guía de visita. No obstante, puede avanzarse que la guía se entregará en las visitas al conjunto patrimonial y también podrá descargarse, de manera gratuita, en este blog. De este modo, además de reducir sensiblemente los gastos de edición, se podrá difundir más y mejor nuestro patrimonio cultural y natural.

Por otro lado, el Proyecto de recuperación social del Conjunto Patrimonial del Castillo de Castalla está de enhorabuena porque desde hace unos días se ha incorporado al mismo Carles Martín Cantarino. Carles es doctor en Biología, profesor titular de Ecología en la Universidad de Alicante e investigador del l’Institut Multidisciplinar per a l’Estudi del Medi “Ramon Margalef” (IMEM) de la misma universidad.

Dedica su tarea investigadora al estudio de los paisajes mediterráneos y las relaciones entre las personas y los sistemas naturales. Temática sobre la cual ha publicado numerosos artículos especializados y obras de divulgación. Además, ha participado o coordinado varios proyectos de investigación nacionales e internacionales sobre aspectos ambientales y ecológicos, caso de los proyectos MEDCORE (2003-2005) y WADI (2006-2009).

Esta incorporación permitirá potenciar la vertiente natural del proyecto y, sobre todo, permitirá establecer interrelaciones que favorezcan una mejor gestión de los componentes culturales y naturales del Conjunto Patrimonial del Castell de Castalla. ¡Bienvenido Carles!

P.D.: Aquí podéis descargar gratis el libro La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s