Jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla: vine i coneix les novetats més recents de la vila medieval!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bon dia amigues i amics!

El pròxim diumenge, 19 d’octubre, l’Ajuntament de Castalla –mitjançant la Regidoria i el Servei Municipal de Patrimoni Cultural i la Regidoria de Turisme–; ha organitzat una jornada de portes obertes al Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla.

De la mà de part dels directors científics del Projecte de recuperació social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla; coneixereu la intervenció arquitectónica realitzada a l’aljub de la medieval de Castalla –a més dels resultats d’investigació, més recents, sobre la mateixa–. Una actuació que ha permès rescatar un element destacat i incorporar-lo a les visites guiades que es realitzen al conjunt patrimonial. A més, també podreu visitar, de manera gratuïta, el castell.

Recordeu que si voleu assistir heu de contactar, prèviament, amb la Tourist Info Castalla –telèfon: 966 561 018 i correu electrònic: touristinfo_castalla@gva.es–; per a reservar.

De res serveix recuperar el patrimoni cultural si els resultats no arriben a la gent. Per això, dia 19 vos convidem a conèixer el nostre treball i conèixer la vostra història.

Vos esperem!

PD: Ací podeu descarregar gratis el llibre La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

Jornada de puertas abiertas en el Conjunt Patrimonial del

Castell de Castalla: ¡ven y conoce las novedades más recientes de la villa medieval!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

¡Buenos días amigas y amigos!

El próximo domingo, 19 de octubre, el Ayuntamiento de Castalla –mediante la Concejalía y el Servei Municipal de Patrimoni Cultural y la Concejalía de Turismo–; ha organizado una jornada de puertas abiertas en el Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla.

De la mano de parte de los directores científicos del Proyecto de recuperación social del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla; conoceréis la intervención arquitectónica realizada en el aljibe de la villa medieval de Castalla –además de los resultados de investigación, más recientes, sobre la misma–. Una actuación que ha permitido rescatar un elemento destacado e incorporarlo a las visitas guiadas que se realizan al conjunto patrimonial. Además, también podréis visitar, de manera gratuita, el castillo.

Recordad que si queréis asistir tenéis que contactar, previamente, con la Tourist Info Castalla –teléfono: 966 561 018 y correo electrónico: touristinfo_castalla@gva.es–; para reservar.

De nada sirve recuperar el patrimonio cultural si los resultados no llegan a la gente. Por eso, el día 19 os invitamos a conocer nuestro trabajo y conocer vuestra historia.

¡Os esperamos!

P.D.: Aquí podéis descargar gratis el libro La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s