Una porta oberta cap al patrimoni natural!

Bon dia!

L’arribada del mes d’agost coincideix amb altra bona notícia patrimonial. En aquests moments, la nova guia de visita del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla –centrada en la flora i fauna del mateix (làms. 1 i 2)–, es troba en la seua recta final.

Làmines 1 i 2. Portada e índex de la nova guia de visita // Láminas 1 y 2. Portada e índice de la nueva guía de visita.

Làmines 1 i 2. Portada e índex de la nova guia de visita // Láminas 1 y 2. Portada e índice de la nueva guía de visita.
Làmines 1 i 2. Portada e índex de la nova guia de visita // Láminas 1 y 2. Portada e índice de la nueva guía de visita.

Aquesta publicació, de la qual s’ha parlat en una entrada anterior (més informació ací), segueix la línia marcada per la guia de visita del Castell de Castalla. En aquest sentit, serà una publicació de caràcter interpretatiu i fàcil d’utilitzar –tant per la seua grandària com per l’accessibilitat dels continguts. Aquests combinaran textos –en castellà, valencià i anglès–, plànols i fotografies –en molts casos inèdites–, que explicaran de manera comprensible i senzilla les espècies més significatives de flora i fauna que es troben al turó del conjunt patrimonial. A més, també, tractaran altres aspectes com la recuperació social del mateix.

Aquesta treball ha sigut possible gràcies a l’esforç conjunt de les regidories de Patrimoni Cultural i Medi Ambient de l’Ajuntament de Castalla, mitjançant el Servei Municipal de Patrimoni Cultural. Ambdues segueixen una línia de treball i col•laboració mútua que ja comença a donar els seus fruits.

Una vegada impresa, es presentarà la mateixa per a que totes i tots pugueu conèixer-la i gaudir-la com cal. Seguiu atents!

PD: Ací podeu descarregar gratis el llibre La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

¡Una puerta abierta hacia el patrimonio natural!

¡Buenos días!

La llegada del mes de agosto coincide con otra buena noticia patrimonial. En estos momentos, la nueva guía de visita del Conjunt Patrimonial del Castell de Castalla –centrada en la flora y fauna del mismo (ver láms. 1 y 2)–, se encuentra en su recta final.

Esta publicación, de la cual se ha hablado en una entrada anterior (más información aquí), sigue la línea marcada por la guía de visita del Castell de Castalla. En este sentido, será una publicación de carácter interpretativo y fácil de utilizar –tanto por su tamaño como por la accesibilidad de los contenidos. Éstos combinarán textos –en castellano, valenciano e inglés–, planos y fotografías –en muchos casos inéditas–, que explicarán de manera comprensible y sencilla las especies más significativas de flora y fauna que se encuentran en el cerro del conjunto patrimonial. Además, también, tratarán otros aspectos como la recuperación social del mismo.

Este trabajo ha sido posible gracias al esfuerzo conjunto de las concejalías de Patrimonio Cultural y Medio ambiente del Ayuntamiento de Castalla, mediante el Servei Municipal de Patrimoni Cultural. Ambas siguen una línea de trabajo y colaboración mutua que ya empieza a dar sus frutos.

Una vez impresa, se presentará la misma para que todas y todos podáis conocerla y disfrutarla como es debido. Seguís atentos!

P.D.: Aquí podéis descargar gratis el libro La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s