Jornada de portes a la Casa de la família Torró

cartel casa torro

Després de l’èxit de les jornades de portes obertes al Castell de Castalla, el passat dia 26, el Servei Municipal de Patrimoni Cultural i l’Oficina de Turisme tornen a sumar esforços per a donar a conèixer el patrimoni cultural de Castalla. En aquesta ocasió amb l’organització d’altra jornada de portes obertes (gratuïtes) a la casa de la família Torró, el pròxim dissabte 3 de maig.

Si voleu conèixer un patrimoni cultural inèdit, abans de la seua transformació en edifici administratiu, i passar una estona agradable, no deixeu passar aquesta oportunitat. Vos esperem!

PD: Recordeu que ací podeu descarregar gratis el llibre La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

Jornadas de puertas abiertas en la casa de la familia Torró

Después del éxito de las jornadas de puertas abiertas en el Castell de Castalla, el pasado día 26, el Serviei Municipal de Patrimoni Cultural y la Oficina de Turismo vuelven a sumar esfuerzos para dar a conocer el patrimonio cultural de Castalla. En esta ocasión con la organización de otra jornada de puertas abiertas (gratuitas) a la casa de la familia Torró, el próximo sábado 3 de mayo.

Si queréis conocer un patrimonio cultural inédito, antes de su transformación en edificio administrativo, y pasar un rato agradable, no dejáis pasar esta oportunidad. Os esperamos!

P.D.: Recordad que aquí podéis descargar gratis el libro La Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción de Castalla. Actuaciones patrimoniales 2005-2010.

Deixa un comentari